ka-ping! blogger

Fleecekjolereksperimenter

Posted by Hilde 30 Jan, 2010 10:41:46

Endelig har drømmen om en egen fleecekjole gått i oppfyllelse! Dvs... TRE kjoler... ble litt hekta når jeg først knekte koden ;) Dette er bare mobilbilder tatt i fullfart, men de viser i hvert fall to av kjolene. Den røde har fått hette, den sorte er egentlig ensfarget, blomsten er en nål satt på for å friske den litt opp.

I tillegg til bildene under har jeg også sydd en vinrød, dekorert med blomster fra ei t-skjorte som min søster kjøpte til lillesøstra vår i Spania. Fine kjolen :) Og fine søstrene!

Fosen Ferie og Fritid '09eksperimenter

Posted by Hilde 16 Jun, 2009 10:53:42

13. og 14. juni ble årets varemesse avholdt i ishallen i Bjugn. Jeg hadde stand, og fikk vist fram sysakene mine litt smiley

Det var spennende, og i tillegg til litt salg fikk jeg et par bestillinger. Blir nok flere messedeltakelser framover... dette var gøy :)

Øverst: bilder fra standen
Nederst: prøvedokka "Camilla" med redesign-kjole (Kaizers-tskjorte)

Hjemmesiden er oppe og går!tips

Posted by Hilde 09 Jun, 2009 01:27:44

Jess, endelig! Hjemmesiden min er oppe og i drift :D

Jeg har laget logo, fikset og trikset litt, og se - det ble! Mangler en del bilder enda, men det kommer så snart jeg får ordna galleriene.

Blog image

produkter til varemessasmakebiter

Posted by Hilde 05 Jun, 2009 23:56:14

Her er et par smakebiter på noen produkter til messa ;)
Applikasjonene er fra forklekjoler i forskjellige størrelser, og er alle gjenbruksprodukter:Fersk blogg :)eksperimenter

Posted by Hilde 05 Jun, 2009 23:25:22

Må jo eksperimentere med blogging også.... her tenker jeg altså å legge ut mer uformelle ting enn på hjemmesida - f.eks ting jeg syr til jentene, eksperimenter, og prosjekter.